Dar flirtul este o arta la fel de mult ca este un joc, iar invatarea flirtelor bine te poate ateriza in brate a doamnei pe care tocmai ați privit-o de departe.

Fii natural

Ridicarea femeilor este un joc precară fragil, așa cum este, și vine pe un drum greșit poate face mai multă pagubă decât bine, deci fi firesc. Vreți să vă clarificați motivele de la început; înșelăciunea unei femei nu te va duce nicăieri în cele din urmă. Bărbații cred că femeia este în mod obișnuit plină de bunăvoință, prefăcându-și interesul pentru munca, personalitatea, prietenii, povestile etc. Fii cinstit: dacă vrei să iei o femeie acasă pentru că crezi că e frumoasă, spune-i. Dacă doriți să o luați săptămâna viitoare, pentru că vă este emoționată, fiți explicit. Din partea femeii, este ușor să înțelegi greșit indiciile de la bărbați care invadează spațiul lor de conversație, astfel încât să comunice și să fie un flirt natural.
Citiți oameni

Flirtul este o modalitate excelentă de a te conecta cu oamenii, de a-ți exprima interesul sincer, de a te distra și de a arunca unele lingușire pe parcurs.

Dar femeile cu care flirtezi nu sunt reciproc, iau curajul și găsesc pe altcineva. Pe o notă similară, dacă nu vă distrați cu tehnicile de flirte, aceasta învinge scopul de a flirta în întregime.

A deveni un flirt bun implică învățarea cum să comunici exact ceea ce vrei. Este posibil să flirtezi într-un mod care semnalează că ar plăcea compania femeii, dar nu sexul. Până când veți obține acest lucru cu semnale subtile, veți avea probabil mai mult noroc comunicând aceste lucruri în mod explicit și verbal.
Fi sincer

Femeile pot vedea insinceritatea la o milă distanță. Lumea este plină cu ea. Și bărbații care încearcă să atragă femeile sunt chiar mai plini de ea. Deci, fi foarte cinstit cu o femeie cu privire la ceea ce iti place despre ea.
Crede în tine

Flirtează bine și, firește, vine foarte mult dintr-o credință stabilă în propria valoare. Deci, dacă lipsiți de acest departament, lucrați pentru a-ți construi propria încredere în sine un pic. Convingerea în sine are un magnetism natural care va face mai mult pentru voi decât toate liniile de preluare din lume.

Flirt cu toată lumea
Flirtul cu o femeie și prietenii ei, dacă o faci bine, poate arăta că îți place să implici oamenii în general (atâta timp cât nu vii prea puternic). Flirtul este foarte mult despre ascultarea și răspunderea gândirii; dacă puteți face acest lucru cu prietenii unei femei, eliminați riscul invadării accidentale a spațiului unei femei, tăind-o de la oamenii pe care vrea să fie în jur și înșelându-i să presupună că aveți motive înșelătoare. În plus, dacă o placi destul de mult, prietenii ei vor fi la fel de distractivi și interesanți să se angajeze în conversație sau în dans.
Inapoi sus