Idei clasice pentru prima dată
Noțiuni de bază pentru a cunoaște reciproc este o chestiune interesantă. Prima dată ar trebui să fie bine planificată, astfel încât să devină o memorie pozitivă de durată.
Data clasică

Poate că deja știți să vă vedeți, să vă întâlniți din când în când cu comisioane zilnice sau să vă cunoașteți deja la o petrecere și eventual numere de telefon deja schimbate. Apoi nu există nimic în calea unei întâlniri clasice într-o cafenea, cină sau cinema.

Cum și unde

Cel care invită la date ar trebui să sugereze, de asemenea, locul de întâlnire. Casa ta proprie nu este neapărat cel mai bun loc pentru a te cunoaște unul pe celălalt, deoarece de obicei există o lipsă de conștiință de sine aici. În mod ideal, alegeți un loc neutru în care puteți vorbi fără probleme și pot fi pornite și alte lucruri.

De exemplu, dacă identificați în prealabil interesele comune, prima dată poate fi pusă sub un motto sport sau împreună cu o vizită la teatru sau planetariu. Populare și cele mai revigorante sunt restaurante, baruri sau cafenele clasice. Dacă nu este de acord, ar trebui să fie un restaurant care este cât mai diversificat posibil și are ceva de oferit pentru fiecare gust. Timpul potrivit este, în mod tradițional, o seară în weekend, când slujba nu mai este tensionată și puteți apărea destul de relaxată pentru întâlnirea interesantă.
Aceste variante clasice de date stau în contrast puternic cu cele mai recente hype dating din America. Aveți nevoie de tensiune și priviri strălucitoare în cursul serii, apoi încercați o dată Silentă.

Dating în aer liber

Natura oferă oportunități ample pentru întâlniri, în care unul se bazează pe romantism. Atunci când vremea este frumoasă, este bine să vă cunoașteți reciproc la un picnic împachetat, la care ambele contribuie la ceva. Apoi încheie ziua cu o plimbare.

Dacă sunteți destul de norocoși să trăiți aproape de coastă, puteți avea un picnic pe plajă, unde vă puteți relaxa în același timp. Pentru romanticii adevarati indispensabili sunt apusurile de soare comune.
Mai multe sfaturi pentru prima dată și sugestii ar trebui să îndulcească timpul pentru a se întâlni. Cu această ocazie, puteți chiar să ștergeți din memorie următoarele startup-uri.