Ești gata să-ți cunoști sufletul?
Înainte de a vă întreba cum să-ți găsești sufletul tău, trebuie să te întrebi: “Sunt gata să-l întâlnesc?” Ce tip de femeie ar căuta sufletul tău?

Ai renunțat la relațiile anterioare și la bagajele emoționale? Ești deschis și încântat de posibilitățile și oportunitățile disponibile în viața ta?

Sunteți dispus să faceți schimbări pentru a vă atrage acest om? Trăiești viața care va aduce oamenilor calitățile pe care le dorești în viața ta? Ești deschis și disponibil pentru a iubi pe cineva?
Când vă întrebați “Cum pot să-mi găsesc sufletul?” Aveți un anumit tip de bărbat în minte? La fel cum aveți anumite calități pe care ați dori să le aveți în sufletul pereche, el are, de asemenea, lucrurile pe care le caută.
Cel mai dureros lucru care se poate întâmpla este dacă omul pe care îl credeți că este sufletul sufletului tău nu crede că ești tipul lui.

Poate că vă plac, vă puteți bucura chiar și de petrecerea timpului împreună, dar el poate să nu simtă că sunteți persoana potrivită pentru a avea o relație.

Amintiți-vă exact cum ar trebui să fie persoana potrivită pentru dvs., trebuie să fii femeia potrivită pentru el. Dacă căutați un bărbat care este sănătos și potrivit, este probabil că el caută același lucru.
Deci, dacă spui că vrei să-ți găsești sufletul tău și e tipul ăsta de om și tu, ceea ce este ceva important pentru el, ai ceva de făcut.

Puteți decide că nu doriți să vă schimbați, atunci trebuie să vă ajustați gândirea la tipul de bărbat pe care îl căutați.
Este important ca dumneavoastră și partenerul vostru să împărtășiți aceleași valori și dacă unul dintre ei este un stil de viață sănătos și sunteți un cartof de canapea dependenți de alimente nedorite, mai devreme sau mai târziu, acest lucru va duce la probleme.

Deci, ce trebuie să te întrebi înainte de a spune că vrei să-ți găsești sufletul tău.

Iată cinci întrebări pe care trebuie să le gândiți să fiți siguri că sunteți pregătiți când îl întâlniți.

Vrei să-ți găsești sufletul, dar știi ce cauți într-un partener sufletesc?

Este atât de ușor să fii împotmolit de o listă de spitale de negociatori și de negociatori. Cu toate acestea, dacă ați crezut greu despre această listă, veți găsi că majoritatea acestor elemente nu sunt cu adevărat importante. Aceasta este o cauză majoră de dezamăgire, mai ales când căutați un set foarte specific de caracteristici, cum ar fi o anumită înălțime, o carieră sau un venit.

Nu încercați să găsiți perfecțiunea. Oamenii au defecte și imperfecțiuni, decid care dintre ele sunt acceptabile. În loc să priviți căutarea unui bărbat pentru lista dvs. de agenți de tranzacționare și de tranzacționare, începeți să faceți o listă cu cele mai importante calități și valori. Acolo veți găsi dragoste.
Pentru a găsi sufletul tău Întreabă-te:

  • Ce sunt distribuitorii și distribuitorii mei?
  • Pot să-mi taie listele la cinci dintre elementele cele mai importante?
  • Sunt dispus să renunț la o listă lungă sau la nevoi și vrea, dacă înseamnă că am șanse mai mari să-mi întâlnesc sufletul?

Știți ce calități va căuta sufletul tău?

Ce caracteristici crezi că ar vrea la o femeie? Cum l-ai atrage? Ce-ar fi să-ți atragi interesul? Aveți calitățile pe care le-ar dori? Sunteți dispus să faceți schimbări pentru a deveni femeia aceea? Este tipul de femeie pe care vrei să o faci?
Nu vrei să încerci să schimbi cine ești pentru oricine. Veți sfârși într-un mod mizerabil. Dar dacă există ceva pe care ați vrut să lucrați, mergeți la el. Poate că v-ați dorit să vă schimbați aspectul, să scăpați câteva kilograme sau să vă schimbați cariera. Începe să faci lucruri care îți vor face viața mai bună și dacă te vor ajuta să-ți atragă sufletul cu mult mai bine.

Pentru a găsi sufletul tău Întreabă-te:

  1. Ce schimbări trebuie să fac în viața mea?
  2. Sunt dispus să iau timp și efort pentru a face aceste schimbări?
  3. Sunt aceste schimbări importante pentru mine și nu ceea ce cred că alți oameni vor să fac?
  4. Ce calități aveți, care ar atrage sufletul sufletului tău?

Cine ești tu? Aceasta este o întrebare simplă, dar nu una simplă de răspuns. De multe ori devenim etichetele și rolurile pe care le are societatea, mama, sora, fiica sau prietenul. Dar trebuie să descoperiți cine sunteți și ce vă face deosebite. Aceste calități unice sunt ceea ce vă va atrage perechea de suflete.
Acest lucru poate fi dificil pentru unii oameni și indiferent cât de adânc sapa, ei nu pot găsi nimic care le place despre themsleves. Dacă sunteți acesta, începeți să întrebați persoanele care vă cunosc, prietenii și familia. Întreabă-i ce te face special? Adu-ți aminte de lauda că ai primit trecutul, ce complimente ți-au plătit oamenii? Aveți competențe sau talente speciale?

Pentru a găsi sufletul tău Întreabă-te:

Mă iubesc? Mă simt vrednic de dragostea oamenilor din viața mea?
Pot face o listă de lucruri care mă fac deosebit, lucruri pe care îmi place despre mine?
Ce pot face, asta mă va face să mă simt bine? Ce activități îmi place?
Înainte de a-ți găsi sufletul, întreabă-te, știi că ești pregătit pentru o relație?
Majoritatea oamenilor