Flirtul este distractiv, deci nu-l lua prea în serios.
De cele mai multe ori, veți flirta cu cineva pentru o perioadă scurtă de timp și apoi nu veți mai vorbi niciodată cu ei. Dacă intri mereu la flirturi așteptând până la data respectivă sau chiar te căsătorești cu persoana cu care flirtezi, vei fi foarte dezamăgită – și probabil vei părea puțin disperată. Ține minte, doar flirtezi.

O femeie va flirta cu oricine în lume, atâta timp cât alte persoane se uită la ea. Toate femeile flirteaza, dar unele sunt impiedicate de timiditate, iar altele sunt sensibile. Femeile flirt pentru a-și menține stocul ridicat, bărbați pentru a ajunge undeva. Femeile știu ce flirturi sunt și reacționează diferit la comunicarea flirtească decât la comunicarea socială. Dacă înțelegeți flirtul, puteți avea conversații cu sexul opus și să vă simțiți atrasi de tine.

Dacă nu primiți flirt și cum funcționează, atunci va trebui fie să devii faimos, fie absolut încărcat pentru a avea succes cu fetele.

Aflați cum să flirtați bine, apoi faceți acest lucru de la bun început în interacțiunile cu femeile pentru a începe tonul corect. Gândiți-vă la flirturi, cum ar fi să jucați un joc.
Dacă începi să vorbești cu o singură fată și să spui “Bună, ești drăguț. Probabil că aveți un tip, nu-i așa? “Într-un ton obișnuit de voce, nu flirtezi. Pe de altă parte, dacă spui “Bună, îmi dau seama că probabil ești foarte timid din cauza faptului că nu ai atenție din partea bărbaților … așa că am crezut că voi veni aici și vă voi acorda o atenție …” este evident că nu ești serios. Asta e flirtul.

Flirtul nu înseamnă pur și simplu o fată glumă sau încercarea de a fi “drăguț”.

Unul dintre concepte este “Cocky yet Funny”, care este pur și simplu un mod excelent de a flirta și de a crea tensiuni sexuale cu un anumit tip de umor. Dacă știți cum să vorbiți corect, femeile vă vor răspunde de la început cu interes sexual și atracție. Când știți cum să încorporați flirtul într-un mod “Cocky but Funny”, o formă de joc verbal adult, atunci ajungeți la mintea unei femei și o faceți să intre într-un tip de stare emoțională. Una dintre cheile pentru flirtul efectiv este să-l “primești”. Cu alte cuvinte, trebuie să practicați astfel încât să obțineți o “simțire” pentru modul în care funcționează.

Mulți bărbați renunță atunci când încearcă o linie sau o tehnică drăguță și o femeie răspunde spunând «Nu mulțumesc». În loc să continue să practice mai mult, o ia personal și decide să arunce prosopul. Dar odată ce ați învățat cum să flirtați în mod eficient și să comunicați în limba jocului adult, nu veți crede cât de bine vă răspund femeile. Iată un subiect pe care să-l folosiți atunci când flirtezi, acela de a te angaja și de a fi într-o relație …

Ea: “Eu lucrez într-un birou și mă plătesc bine”
Tu: «Excelent. Îmi place asta într-o femeie. Vrei să te logodezi? Am putea cumpăra inelul acum. Am nevoie de o femeie cu bani.
Ea: «Bine, sună ca un plan»
Dumneavoastră: «Vă gândiți … credeți că ne puteți ajuta pe amândoi pe venitul dumneavoastră? Chiar vreau să fiu îngrijit … știți, să țineți cont de televizor etc. »
Ea: “Oh, nu … nu te-aș sprijini.”
Dumneavoastră: «Atunci angajamentele sunt oprite. S-a terminat între noi.
Ea: «Nu poți să te desparți de mine! Nici măcar nu e prietena ta.

Dumneavoastră: “Asta este cu atât mai mult un motiv.”
Luați un subiect de conversație obișnuit cu privire la locul de muncă și venitul ei și redirecționați conversația într-un mod flirting, Cocky & Funny, creând astfel o dispoziție amuzantă și o tensiune sexuală (sugerând angajamentul și dezmembrarea asupra faptului că nu vă susține).

Dacă acest lucru nu are sens pentru tine, atunci ia-l ca pe un semn că trebuie să exersezi mai mult. Încearcă-o cu o chelneriță, o slujbă de bar sau un coleg. Cand intrebi ceva si spune “imi pare rau, nu avem asta in meniu”, spune doar “OK, relatia noastra nu functioneaza … Va trebui sa ma despart cu tine. »
De fapt, puteți spune acest lucru în orice situație în care o femeie spune ceva ce nu vă place și este amuzant. Atunci când comunicați astfel, flirtezi și inițiați un alt fel de comunicare. Și de îndată ce femeia cu care vorbești “te angajează” în acest tip de dialog, să înceapă jocurile! Există mai multe modalități de a flirta, dacă o femeie se uită la tine și ridică o sprânceană, privește înapoi la ea și face același lucru … doar exagerează-o.
Amintiți-vă, femeile pot spune imediat dacă flirtezi cu ei sau nu. Dacă sunteți, și o faceți într-un mod subtil și fermecător, atunci veți obține rezultate uimitoare.

Exploatați orice situație cu un quit vrăjitor, fiți natural și spuneți ce vă vine în cap. De câte ori crezi că “mi-aș fi dorit să fi spus asta” sau “De ce nu m-am gândit atunci când trebuia?” Relaxează-te și folosește farmecul tău natural, care va ieși din practică și încredere.

Folosește inocența, care este o formă subtilă de discuții obraznice, care poate fi luată în ambele sensuri. În cazul în care quip-ul tău primește un răspuns, ridică sprâncenele, uită-te înapoi cu ochii și spui «Ce?», Exprimând inocența totală și apoi pătruns într-un zâmbet uriaș. Ceva asemănător cu “Aș vrea să pot să-mi pun mâna pe o pereche de aceia »într-o situație când există, spuneți o pereche de ceva nevinovat, ca niște pantofi drăguți, totuși fraza implică și faptul că doriți să mângâieți sânii fetei – vezi ce vreau să spun? Încercați-l, va funcționa, cel mai bun noroc! Cele mai bune urări, Dateblogger