Sunteți în căutarea de sfaturi de relație pe dating frumoase fete? Îți găsești dificilă gestionarea vieții tale de dragoste? Fiecare tip vrea o fetiță fierbinte. apropiindu-se de ea este un lucru și păstrarea ei este un alt lucru.
Într-un minut, am încerca să rezolvăm problemele legate de întâlniri și cu fiecare ajutor pe care îl veți avea vreodată nevoie pentru o relație de succes. De la îngrijirea distrugerilor până la revenirea unei foste prietene.
Un ghid cuprinzător pentru obținerea confidenței și de ce băieții ar trebui să renunțe la complimente atunci când se apropie de o fată nouă

Știu cum te simți când lucrurile sunt deranjate și suntem atât de îngrijorați de asta, atât de bolnavi de asta … Încercăm să o rezolvăm, adesea vizitează site-uri, întreabă prietenii pentru idei, vizitează site-urile potrivite, căutăm relații de consiliere , căutând ajutor acolo unde am putea găsi.

Te duci prin lucruri în viața ta de dragoste? mai puțin decât ați negociat? hai să mergem direct la ea. Primul pas în stabilirea unei relații este să vă stabiliți mai întâi.

Acesta este primul sfat de relații. Dacă am o problemă cu prietena mea, primul loc pe care îl voi arăta e înăuntru. Aș verifica dacă eu sunt cauza problemelor. Mă comport într-un mod care o conduce departe, o să fac o analiză corectă, mi-am declanșat atitudinile voioase – oferindu-mi multe complimente și având o încredere scăzută

Aceste lucruri sunt întotdeauna ignorate în relații, dar ele sunt vitale în desfășurarea unei relații de succes. ai iubit-o, i-ai spus asta. Ai scris poezii de iubire, ai cântat melodii de dragoste. ai dus-o la părinții tăi. Prietenii tăi credeau că amândoi sunteți cu siguranță meniți pentru alter, dar tocmai sa schimbat.

De ce? întrebându-se de ce sa schimbat, ei bine, fie că este în natura ei să se schimbe pe o perioadă lungă, fie că este atitudinea noastră, stilul tău.

Există atât de multe lucruri pe care le facem în relațiile pe care nu le știm nimic sau foarte puțin despre implicare

Ia-ți timp, vezi Atitudinea agitată.
Arată ca și cum ar vedea un alt bărbat, Și acum suspectați orice mișcare pe care ea o face doar că nu ai încredere în ea ca înainte, toate lucrurile par complicate. Se pare că îți declanșează gelozia, refuzând apelurile, Se pare că te evită, nu apare ca de obicei, devine iritată când o atingi. Aveți nevoie de sfaturi de relații.

Vă face să vă certați și să vă scuzați de zece ori pe zi, pentru lucrurile pe care le-ați făcut și cele pe care le veți face în curând.

Vei sta înapoi, o poți chiar să o înapoi dacă e acum cu altul, îți voi arăta atitudinea potrivită pentru ca fetele să tânjesc în secret pentru tine.
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching