Tehnicile de ridicare sunt stiluri sau diferite moduri în care putem întări liniile noastre de preluare. ele sunt doar modele care te-ar putea separa de restul.

Se joacă un pic de control și “când vreau”. How do you say “da-mi numarul, este normal” da-mi numarul? “Sau exista o modalitate mai buna de a face sa vrea sa o faca, pentru a face-o sa vada ca trebuie sa faca.
La fel ca atunci când vorbești cu o fată pe stradă și te gândești să-i ceri numărul, în mod normal ar părea ciudat să spui “hei, e timpul să îmi iau numărul de ce să nu-l tip aici”.

Încrederea este un ingredient vital care este cu disperare necesar în fiecare nivel al asociației umane, din relația umană cu marketingul, până la ridicarea tehnicilor.

Ai vorbit cu o fată frumoasă câteva minute, apoi i-ai spus că mergi în cealaltă direcție, apoi ai făcut o întoarcere, apoi ai revenit ca și cum ai uitat ceva, ți-ai prezentat telefonul și ai spus “numărul tău”
În primul rând, ați vrut să o părăsiți (cel puțin așa părea), atunci v-ați întors. Aproape ați uitat să luați numărul ei probabil pentru că aveți multe de gândit, dar nu ați făcut-o niciodată, ați revenit. făcând-o să pară o oportunitate pe care nu ar trebui să o respingă. Nouăzeci la sută din ori va termina tastând numărul ei.

Această tehnică de ridicare funcționează aproape în orice moment, nu numai pe stradă, ci și în club. Ca atunci când vorbești cu o fată frumoasă, fă o mutare pentru a vedea un alt prieten, apoi întoarce din nou și spune “numărul tău”

OK, am menționat ceva. “pentru a vedea alți prieteni”. Frumoasele fete sunt întotdeauna după băieții fierbinți și limitați, care continuă să-i alunge pe cei ocupați, care probabil că au puțin timp pentru ei
de ce, pentru că își asumă (la fel de mult ca și faptul real) că tipii ocupați, puțini, sunt “responsabili”. Deci, atunci când vorbești cu o fată frumoasă, atunci ia permisiunea de a-ți vedea alți prieteni. Acesta este un stil pe care rareori îl vede, fetița fierbinte sunt obișnuiți cu băieții care îi plictisesc toată ziua cu poveștile despre cât de frumoși sunt ei, agățându-se de ei fără să plănuiască să plece

Atunci când o abandonezi pentru a vedea alți prieteni, nu există un om mai puternic decât tine.
Consultați aceste pagini similare
Vedeți linii calde de ridicare
Verificați aceste stiluri de preluare
Vezi cum poți să înfrunte cu succes o drăguță doamnă de pe stradă.
Înapoi la cele mai bune linii de preluare
Și nu uitați că aveți bilet gratuit pentru a întreba antrenorul de dans Oricare întrebare și pentru a primi ajutor profesional – iată cum – Întrebați antrenorul