Femeile cred că o avem rău, dar, în realitate, când vine vorba de dimensiune, avem un moment mai ușor de ajustat lucrurile – ca să spunem așa.

Cu ajutorul unei împingeri în sus, a sufletelor de mirare sau a măririi sanilor, o femeie care dorește să sporească scindarea poate face acest lucru într-un mod care nu interferează cu performanța sexuală. Cu un accesoriu de sex masculin, este puțin mai complicat. Pompele, inelele, intervențiile chirurgicale, chiar și pilulele, pot sfârși prin a face mai mult rău decât bine, determinând restricții ale sângelui care pot afecta celulele nervoase, ducând la o pierdere permanentă de senzație care ar putea duce la agravarea lucrurilor.

Dacă o fată este mică pe partea de sus, ea este mai degrabă iertătoare bărbaților, în primul rând pentru că, stimulând vizual, sânii nu sunt principala atenție atunci când vine vorba de coitusul real, deoarece actul sexual implică îmbinarea părților sexuale, în ciuda sânilor.
Penisul, pe o altă parte, este o chestiune diferită,

Doar cât de mic este prea mic?

Oamenii pot fi surprinși. Mărimea medie a bărbaților variază între 4 și 5 inci, care ar fi suficient de amplă pentru a plăcea femeia medie. Contrar credintei populare, o femeie nu vrea Long Dong Silver in pat. Motivul?

O dimensiune mai mare doare. Mult.

Știu doi bărbați care sunt de aproximativ douăsprezece centimetri și nu pot ține o femeie să-și salveze viața. Eu însumi am dat un tip care a fost aproximativ cam unsprezece și sexul a fost oribil.
Motivul?

A fost rănit … mult.

Presupun că este pentru că femeile, ca bărbații, sunt de diferite dimensiuni, numai în profunzime și nu în lungime. Totul face parte din designul naturii. Dacă un bărbat poate fi de doi centimetri în lungime, este obligatoriu să fie o femeie care este aceeași în profunzime (deși consideră că aceasta este o afecțiune medicală și încearcă să încerce să fixeze femeia cu intervenție chirurgicală). De asemenea, la capătul opus, există bărbați care sunt la fel de mari ca paisprezece centimetri, care își pot găsi omologii în natură.
Desigur, din punct de vedere teoretic, o femeie se poate întinde pentru a se potrivi unui bărbat mare, așa cum se întinde pentru a avea un copil, totuși munca nu este o experiență pe care femeile ar dori să o aibă din nou și din nou.

Cu toate că site-urile s-au dezvoltat pentru a ajuta persoanele fizice naturale, cum ar fi Penis Health și Encyte. com poate oferi unui om care dorește să-și mărească dimensiunile mai multe opțiuni cu privire la modul de a-și face membra mai aproape de propriul său ideal, este mult mai bine să dezvolți metode de a face dragoste care vor lăsa picioarele femeii să se rătăcească pentru tine, indiferent de mărimea ta.

Mărimea contează? Da și nu. Da, în faptul că un penis mai mic poate face ca un bărbat să nu aibă încredere, în timp ce unul mai mare poate face un om prea încrezător. Când vine vorba de corpul uman, viața are o simetrie de bază – există, literal și figurativ, cineva pentru toată lumea. Poate că întrebarea ar trebui să fie nu dacă mărimea contează, dar dacă puteți găsi partenerul potrivit pentru dimensiunea dvs.? Hrana pentru minte.