În primul nostru post despre soulmate pe site-ul Relații spirituale am discutat despre cele trei domenii în care trebuie să lucrați pentru a-ți găsi sufletul. Aici vom discuta despre primul: despre sinele vostru interior.
În primul rând, vom vorbi despre credințe și imaginea de sine. Ce crezi despre tine? Crezi că ești atractiv? Imaginați-vă că sufletul tău, crezi că ești cineva pe care ar dori-o? Cum vă simțiți despre voi înșivă? Să presupunem că ați avut o întâlnire cu sufletul vostru; cât de încrezător vă simțiți despre cum va progresa?

Convingerile și imaginea voastră de sine veniți în felul în care vorbiți cu voi înșivă. Dacă faci ceva greșit te bateți pe tine însuți? Dacă te simți supărat sau supărat, te întrebi “de ce mă simt în felul ăsta”? Modificarea modului în care vorbiți cu dvs. este un prim pas important în îmbunătățirea imaginii de sine.

Una dintre cele mai bune modalități de a te simți mai bine despre tine este să te îmbunătățești fizic și mental. Îmbunătățiți capacitatea de fitness și corpul dvs. și va începe să îmbunătățească modul în care vă simțiți despre corpul dumneavoastră. În articolele noastre Aducerea femeilor în viața ta și modul de a fi atractive pentru bărbați discutăm multe lucruri pe care le puteți atrage partenerii doriți. Inclus in aceasta este obtinerea in forma si imbunatatirea corpului.

Unul dintre cele mai importante lucruri despre sinele tău interior este și energia ta. Persoanele masculine și feminine au motive diferite pentru a fi. Energia lor este aliniată diferit.

Energia masculină provine din nucleul ființei voastre și are un scop fundamental. Care e scopul tău? Nu doar în viață, ci în această etapă a vieții voastre. Faceți ceva pentru a modela și modela lumea? Faceți lucruri care sunt cu adevărat masculine și primare? Miezul tău este cine ești cu adevărat, adevăratul tău. Tu, care ai dorințe și îndeamnă, tu care vrei să vânezi și să cucerești. A fi adevărat față de nucleul vostru înseamnă să contribuiți la ceva în lume, să-l modelați într-un mod mic pentru a vă marca.

Energia feminină, pe de altă parte, vizează cultivarea și creația.

Ce faci pentru a îmbunătăți lumea? Ce faci pentru a îmbogăți lumea? Pentru ca ființa feminină să fie adevărată în centrul tău, înseamnă să simți ce trebuie să faci. Nu este întotdeauna cel mai deștept sau mai impresionant lucru, este vorba de lucrurile potrivite. Este vorba despre a face un impact asupra lumii care este pozitivă și îngrijitoare. Este o forță creatoare, una care se apropie de multe unghiuri și una care este intuitivă despre felul în care funcționează lumea.

Pentru a vă ajuta să lucrați din miezul vostru și, ca rezultat, dezvoltați un puternic interior, puternic și încrezător, aruncați o privire la secțiunea despre meditație. Meditația este un instrument puternic, care nu numai că vă poate ajuta să vă îmbunătățiți energia și impactul asupra lumii, ci și să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. Pe măsură ce meditația vă relaxează și vă face mai prezentă, vă îmbunătățește imaginea de sine și vă ajută să vă reformați credințele despre lume și despre voi înșivă.

Rick Jackman – Consilier de relații spirituale (SpiriualRelationships.net)
Găsiți Soul Mate – Transformări personale – Meditație – Tantra.
Citiți acest articol pe site-ul Relații spirituale: Găsiți soulmate – Sine interioară sau aruncați o privire la întreaga noastră secțiune de suflete.

Sursa articolului: fotografie de credit: h.koppdelaney Distribuiți și beneficiați de:
Postări asemănatoare:
Atrage-ți sufletul meu? 5 întrebări pentru a vă întreba înainte de a vă întâlni sufletul
Este onesta cea mai bună politică atunci când încerci să-ți găsești suflarea?

De ce se numește Breakup – Partea 1

Cum să găsești omul tău perfect
Devenind cel mai bun sine – cum să devii mai iubitor r într-o relație nouă cu cel puțin o cantitate mică de bagaj emoțional din vechile relații. Cu cât bagajul este mai emoțional, cu atât mai greu este să găsești fericirea cu noua ta iubire.

Dacă tocmai ați trecut printr-o ruptură sau divorț, cu siguranță nu sunteți gata pentru o nouă relație. Același lucru se poate spune despre cineva care a trecut printr-o despărțire sau divorț ani înainte, dar niciodată nu a dat drumul și sa mutat mai departe.

Pentru a fi pregătit pentru sufletul tău, trebuie să renunți la trecut. Lasati-va de furie, de frica si de toate emotiile care sunt invaluite in jurul vechilor voastre relatii.

Eliberarea de aceste sentimente va va permite sa cresteti ca o femeie. Când bagajul emoțional este plecat, sunteți deschis și gata să vă împărtășiți și iubirii voastre cu cineva nou.

Pentru a găsi sufletul tău Întreabă-te:

  • Relațiile mele anterioare declanșează un răspuns emoțional puternic?
  • Sunt încă conectat emoțional cu oricare dintre exe?
  • Sunt gata să renunț la acest bagaj emoțional și să merg mai departe cu viața mea?
  • Unde poți să te duci să-ți găsești sufletul tău?

Acum că știți ce vreți, cine vreți și sunteți gata să îl căutați, trebuie să faceți un plan. Pentru ca tu să-ți atrag perechea de suflete trebuie să știi unde să-l găsești.

Decideți ce traseu doriți să faceți este site-urile de dating, un partener, evenimente de întâlniri, servicii de dating offline, date orb sau pur și simplu ieși și întâlniți bărbați. Orice te hotărăști să faci, trebuie să te asiguri că o vei face. Dating online lume pentru mulți oameni. Cu toate acestea, dacă vă înscrieți în Match.com sau eHarmony și apoi nu vă conectați niciodată, nu vă veți întâlni niciodată cu sufletul pereche.
Cea mai bună modalitate de a vă atrage perechea de suflete este să ieșiți, să vă alăturați unui site de dating online, să vă alăturați cluburilor sau întâlnirilor pentru subiectele care vă interesează, să mergeți la evenimente, să întâlniți oameni, să vă lăsați pe oameni să vă stabilească date. Încercați totul și vedeți ce lucrează pentru dvs.

Pentru a găsi sufletul tău Întreabă-te:

  • Cunosc cel puțin 5 modalități de întâlnire cu bărbații singuri în timp ce încerc să-mi găsesc sufletul?
  • Sunt pregătit să-mi părăsesc zona de confort pentru a întâlni oameni?
  • Sunt gata să încerc noi modalități de întâlnire știind că unii nu vor lucra?

Amintiți-vă, este vorba despre a fi la cele mai bune. Fii încrezător. Nu vă pierdeți în căutare. O femeie încrezătoare eliberează o energie care spune “îmi voi găsi sufletul meu” și această atitudine pozitivă îi atrage pe oameni.
Cu cât veți trece mai mult prin aceste acțiuni, cu atât veți avea mai multă încredere în capacitatea de a-l atrage, când veți găsi sufletul tău. Acest lucru va face greu pentru el să vă ignore. În acel moment nu va trebui să întrebați cum să vă găsiți sufletul, pentru că el va fi cel care vă urmărește.
Încerci să-ți găsești sufletul tău? Distribuiți-vă povestea.