Acesta este cel mai eficient mod de a alege fete pe străzi. Să zicem că ai văzut o fată fierbinte care se plimba pe străzi, mai degrabă mi-ar plăcea să merg așa cum mergeam în aceeași direcție cu ea și apoi să spun ceva: “Hei, ce faci pe strada mea?” Sper că nu ești una dintre acele fete care vin în jurul tău doar ca să fure băieți deoparte.
Apoi ea spune ceva, “ar trebui să fie problema ta? De ce nu minte afacerea ta, am un iubit.” Oh! “, Mi-ar da foc,” asta e de așteptat, cele mai multe fete tremură și spun orice când vorbește cu mine ar fi diferit ”
Asta te face să te uiți la tine de două ori ca și cu tipul ăsta. Întrebându-mă de ce sună ca un ticălos, unii oameni spun că este vorba de durere, eu o numesc cocky-amuzant.

Când vorbești așa, încerci să o faci să pară ca cea care te urmărește, întoarceți masa și asta este un prim pas important. Dacă chiar vrei să începi să alegi fete pe străzi și să fii, în general, bun cu linii, ridica fetele, oricând și oriunde vrei.

Dacă vrei să întâlnești fete frumoase, mai întâi trebuie să ieși din acea atitudine “te rog-ajută-mă”, trebuie să renunți să o rogi ca să fii prietenul tău. Aflați cum să-i atrageți
Nu opriți femeilor impresia că veți fi mizerabili fără ei – dar asta este doar dacă într-adevăr doriți să fiți unul dintre cei câțiva dificili.

Ea încalcă regulile unei femei atunci când stai așa cum poți face cu ea. Acesta este primul lucru pe care ar trebui să știți despre preluarea liniilor. Dacă doriți să introduceți puii destul de inteligenți, puneți complimente și aduceți “confruntări” dacă jucați bine, ați putea ajunge la schimbul de numere simple. Dar dacă suna foarte greu și nu a spus nimic.

Apoi nu a mers mai departe, fă o altă mișcare, încercați o altă fată. Cred că de aceea Dumnezeu a creat atât de mulți dintre ei destul de unul. Când comunicați, niciodată nu începeți cu complimente, ați urcat la o doamnă care a umblat pe străzile voastre și a spus: “Hei, aș prefera să-ți dai punga pe cap, arată foarte greu – vorbind despre geanta ei, mă întreb ce poartă doamnele în astfel de genți de mână”, ai întrebat.

Acum, nu te-ai apropiat de ea și ai spus; “hei, sacul tău este prea mare de ce să nu primești altul”, care ar suna fără gust și fără miros.

Ați spus-o într-un context mai rafinat, într-o manieră jignitoare pe care o spuneți ei invariabil că a făcut ceva greșit, îi spui că nu a făcut ceva corect, în timp ce folosește linii de preluare, învăța la arta confruntării

Așteaptă, dacă primești asta, doar asta, poți să închizi sistemul și să te culci – în timp ce alegi fete pe străzi. Niciodată nu puneți o femeie deasupra dvs. în comunicare sau altfel, făcând comentarii cum ar fi “Salut frumos, arătați foarte cald! Doar doresc să fiți ai mei” (plasându-vă sub ea) aceasta este o simplă declarație care ar putea ruina întregul dvs. seară. Obțineți mai multe despre acest lucru pe Cocky-Funny

Permiteți-vă să faceți niște lucruri înainte de a vă deplasa înainte, dacă doriți să aveți succes cu fetele fierbinți. Învață să le apropii de un nivel superior sau de același nivel. Nu prin a folosi comentarii exagerate sau lăudăroase, învățați-i să-i faceți pe cel care vă urmărește.

Cel mai bun moment pentru a începe alegerea fetelor pe străzi este acum, încercați totul și aflați ce funcționează (un om înțelept a spus odată că)
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching