Actul femeilor seducătoare par adesea ca un subiect misterios pentru mulți tipi care se întreabă dacă este chiar posibil, unii susțin că dragostea vine în mod natural. Da! dar cred că există și lucruri pe care le faceți și pentru a vă pune sine într-o poziție mai bună de a fi iubită dacă nu cum se pare că unii băieți par a avea mai multe fete decât multe altele.

Nu vorbesc despre băieți bogați, vreau să spun vreun tip, unii par să aibă mai multă fată decât alțiiAsta este tehnici de seducție și să ne uităm la actul de seducție a femeilor, cât de ușor puteți obține aproape orice fată pentru a începe să vă placă, faceti-l sa inceapa sa comenteze “Mă simt ca el și nu știu de ce” Am auzit fată spunând că de un milion de ori, sau “Nu-mi dau oamenilor numărul meu, dar vă dau doar. ” Nimeni nu primește o fată pentru a trece o altă linie, dar puteți afla ce lucruri. Există modalități de a activa femeile și există și modalități de a le dezactiva.

L-ai auzit spunând că crede că “Îmi place să-l plac, dar el sa schimbat.” Ya, OK, ai intrat într-un restaurant înainte și ai observat că fata avea rolul tău, sau poate o altă fată din clasă sau o fată în școala ta, mi sa părut brusc interesată de tine, da, nu știi nimic sau puține lucruri despre seducția femeilor. Ai tehnici de seducție prea puțin cunoscute, dar fata asta, ea nu poate să-ți ia ochii de pe tine, atunci într-o zi te-ai apropiat de ea și a fost prins de frică și de acea atitudine zdruncinată și, imediat, toate lucrurile s-au schimbat, ea a încetat să înceapă ca de obicei, ca și când ai răsturnat-o, da, ai oprit-o, uneori ți-ai dorit să fii puțin mai îndrăzneț, , simti mereu in acelasi mod in jurul fetelor frumoase, creierul neclintit si prost, se intampla cu toata lumea daca vream sa o lovim cand o dorim si sa nu ne lipim de ceva vechi a.

Apoi trebuie sa facem un pic re-inginerie pe sine.Un mare set înapoi la succesul cu femeile este inferioritate complex, n de a fi încrezători, acea senzație de “ea aparține categoriei superioare”, “sunt prea prost să o abordez” și așa ceva.

Da, știu că căutați tehnici de seducție pe care le sperăți să învățați sfaturi pentru a seduce femei. dar dacă nu obțineți asta, atunci ar fi o călătorie grea. Succesul complet cu femeile nu vin doar. Nu, trebuie să-l rezolvi, trebuie să încerci să eșuezi și să eșuezi și să încerci din nou, închizându-te pentru că nu ai reușit de două ori să nu ajuți lucrurile, să te miști ușor, Vezi Flirting Tips For Men

Singurul scop al seducerii femeilor este să-ți faci o fată drăguță pentru tine care să te iubească așa cum vrei tu. Ceea ce contează foarte mult este modul în care faceți acest lucru unii băieți doresc să cumpere daruri și să trimită acele mesaje completate despre cât de frumoasă este ea și cum vreți cu adevărat să vă ia. În primul rând, luați asta, femeile sunt atrase de bărbați, prima abordare a seducerii o fată frumoasă este de a fi un bărbat. cineva care să nu le ia pe nimeni care să le urmeze ascultător. acest lucru pare a fi suma tuturor lucrurilor despre a fi “omul” acest lucru elimină toți acei băieți “Te rog, ia-mi atitudine” la un fel de “hei, vreau să te iau. oprește-te să o certe, încearcă să o iei, care este prima tehnică de seducție, fiecare tip vine în cerșetorie, dar ai venit ca un bărbat.

Dă-ți acea impresie cum poți să faci fără ea, Da, asta ajută foarte mult, dacă vrei sa te lasi sa te urmareasca, sa te opresti sa-i alungi, sa stai ca si cum ai grija putin, in primul rand ei ar intreba de ce, atunci ei ar incepe sa te varsa, e simplu, dar un lucru greu de luat. el a început să-l piardă pe omul din el, băieții sperau că există un fel de drog sau ceva care să-i facă pe fete să-și urmeze calea, dar drogul este afară, numele? “înălțați-vă” Dacă doriți să seduceți femeile, să învățați de sine stăpânire, fiecare alt tip o aduce în camera lui și încearcă să o sărute și să o atingă.

Duceți-o într-un loc secret, poate într-o cameră sau alt loc, următoarea mutare ar fi să o sărute sau să o atingi, să vorbești puțin, să ții mâna și să ieși. Că o femeie nu poate anticipa următoarea mișcare este atracția pe cont propriu. OK, există o mulțime de alți tipi. Ceea ce devine o fată frumoasă atrasă de tine este personajul tău unic, asta le face să te lipi de tine. Că ai control, că ești un pic cam misterios, că nu te pot citi ca pe ceilalți, asta te face să ai mai multe fete care sunt tehnici de seducție. Mai multe despre tehnicile de seducție, vezi Atragerea fetelor
Perspectiva mai aprofundata despre femeile seducatoare – sfaturi pentru barbati