Să vorbim despre metodele de datare a peștilor. Fără îndoială, fiecare tip vrea să reușească cu babes curat, fiecare tip vrea să aibă posibilitatea de a alege de la mulți.
Imaginați-vă dacă sunteți luați într-o cameră plină cu fete fierbinți și ați cerut să alegeți, chiar încercați înainte de a vă alege

Ce veți face dacă aveți cinci frumoase doamne care rulează după tine, decideți cine vreți, pariez că v-ați fi simțit pe partea de sus a lumii

Cei mai mulți tipi cu siguranță nu pot înțelege ideea de a întâlni orice fată a visului tău, dar am fost în domeniul relațiilor în ultimii zece ani pentru a ști ce se poate obține și ce ar trebui considerat imposibil.
Deci, dacă te găsești vreodată să câștigi dacă este cu adevărat posibil ca fetele să alerge după tine Răspunsul este absolut da, deci ce trebuie să ai pentru a avea tipul de fată pe care o vrei, înălțimea exactă, culoarea și personalitatea.

Nu doar să le obții, adică să ai acces la ele atunci când ai nevoie de ele, mulți tipi doar trâmbițează trâmbițele, eu le numesc producătorul de zgomot.

Ele sunt întotdeauna primii care învață despre o fată nouă în cartier, sunt adesea primii care o întreabă, dar ei o termină cu pierderea înainte de începerea relației reale.
Sunt mereu bateți, dar niciodată nu au fost invitați. Mulți oameni practică deja această metodă, ai observat că un tip pare să fie cu o altă fată pe o altă săptămână – nu că este corect din punct de vedere moral – Și tu încă ești blocat cu unul sau chiar nici unul. întrebarea este, vrei să faceți upgrade la o mulțime de metode de pește, dacă da
Atunci pregătește-te, ești în locul potrivit

Vreau să vă duc prin procesul de transformare completă, trebuie să învăț regulile, trebuie să învățați ce funcționează atunci când vine vorba de a prinde fetele frumoase și de a le aduce acasă.
Trebuie să vezi asta – Până în prezent cu succes, trebuie să ai atitudinea potrivită.
Urmați pagina cea mai discutată despre a afla cum să atrageți orice fată aleasă de dvs.
Veți găsi câteva motive minunate aici – De ce o fată ar anula în ultimul moment Învață să ceri fetele în mod corect.

Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching