Sexul Oral Instruire Produs Care Fiecare Om ar Trebui să Citiți, Băieți, dacă vrei să știi #1 mod de a obține de la femeie la orgasm timp și de timp din nou…și-i mulțumesc pentru timp și de timp din nou, aveți nevoie pentru a deveni bun la efectuarea cunnilingus.   Nu orice femeie va avea orgasm doar prin contact sexual.   De fapt, e o șansă bună ca în ultimele luni să ajungi la orgasm și să-ți lași femeia să se simtă puțin nemulțumită.

Nu va mai fi nevoie să fie o problemă.

Am găsit un produs grozav care m-a ajutat să devin mai bun la făcut cunnilingus.   O consider manualul” trebuie să citești ” oral pentru bărbați.   Se numește “linge cu linge: cum să te dai la o femeie și s-o faci să cerșească mai mult.»

Băieți, am făcut sex oral de multe ori cu soția mea Cindy.   Nu are niciodată o problemă să ajungă la orgasm.

 

Dar eu nu sunt un tip care doar stabilește pentru “sex mediu” sau rezultate medii.   Știam că dacă aș putea să-i ofer orgasme mai bune, mai plăcute prin sex oral mai bun, aș culege și o recompensă.

Așa că am cumpărat “Lick By Lick” și am decis să încep să-l citesc.

Erau multe lucruri pe care nu le știam.   De fapt, cred că am fost lipsesc pe moduri de a face Cindy geme și țipa prin sex oral că pur și simplu nu știu sau nu cred despre.
Am încercat ce am învățat noaptea trecută.   Am pus la fel de mult ca am învățat în practică.   A gemut și a gemut, și când în cele din urmă a atins punctul culminant, mi-am dat seama că e puternic!   De fapt, modul în care corpul ei a fost convulsie și tremura ea aproape rupt nasul meu!   Ei bine, nu chiar, dar ea a primit cu siguranta o mare bucurie din ea.
Și știi ce?   S-a asigurat să-mi mulțumească de câteva ori de atunci…și a trecut mai puțin de o săptămână!

Nu mă crede pe cuvânt.   Citește ce a spus Cindy despre cel mai bun orgasm oral pe care i l-am dat.

Cred că ar trebui să te uiți la “linge cu linge” și să încerci.   Crede-mă, bărbații … femeia ta se va bucura de un orgasm uimitor și va face ca totul să merite.
Apropo, când primești “linge cu linge” primești și câteva bonusuri.   Folosește-le ca să-ți faci și viața sexuală explozivă.