Există un mit printre bărbați că este nevoie de bani pentru a obține o femeie. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Este nevoie de bani pentru a obține o femeie rea. Femeile adevărate merg după inima ta, nu după portofel, dar există un mediu fericit pentru care ar trebui să lupți. Nu sunt un credincios al proverbului urban că nu poți avea ” gust Gucci pe un buget WalMart. Cred că poți obține femeia pe care o vrei fără să ai mașina de lux, apartamentul din fața oceanului și un cont gras, dar nu poți fi nici un zgârcit! Unii bărbați ar argumenta că majoritatea femeilor sunt după banii tăi și că nici un ban nu este egal cu nici o miere dar pur și simplu nu se poate generaliza. Da, trăim într-o lume foarte materialistă și din ce în ce mai multe femei caută siguranța financiară în primul rând, dar nu toate! Fetele care se întâlnesc doar cu bărbați cu bani o fac din motive proprii. Sunt la fel de nesiguri ca bărbații care se întâlnesc cu ei.

În viața mea de adult se pare că trec printr-un ciclu de suișuri și coborâșuri financiare. Din fericire, mai multe suișuri și coborâșuri, dar am avut partea mea de femei rele care m-au luat drept tot ce am avut. La fel cum unii bărbați exploatează slăbiciunile emoționale ale femeilor, unele femei profită de vulnerabilitatea unor bărbați. Cei periculoși te ascultă ca să afle ce-ți lipsește emoțional și să te manipuleze cum cred ei de cuviință.

Acum sunt câteva întrebări cheie la care trebuie să răspunzi ca să știi dacă ai depășit limita între a fi atent cu banii și a fi zgârcit.

Ați folosit cupoane pentru a plăti o masă sau o parte a unei mese la o dată?
Te mândrești cu bacșișul mai mic de 15%?
Când te duci la întâlnire să mănânci, ești vinovat că ai adus-o frecvent la fast-food?
Când comanzi la restaurant, îi spui partenerului tău că ceea ce a comandat e prea scump și îi spui să aleagă ceva mai ieftin?
Îți descurajezi partenerul de a bea vin sau băuturi scumpe cu masa ei când mănânci în oraș?
Ai partenerul tău te ia cu mașina ei ca să economisești benzină?
Mănânci înainte de întâlnire ca să nu cheltui prea mult pe masă?
Îți aduci primele întâlniri la cafea doar pentru că e mai ieftin?
Îți aduci partenerii la cumpărături cu tine?

Dacă ai răspuns da la oricare dintre acestea, ești un fund ieftin și nu ar trebui să fie intalniri. Când sunt singur și nu am bani, nu ies cu nimeni. Ce rost are să te întâlnești dacă te afli într-o situație financiară precară? Deși au valori și principii mari, femeile bune nu merită un bărbat zgârcit. Doar pentru că sunt umili nu înseamnă că trebuie să fie un penny-pincher.
Cât despre ea, nu ar trebui să fii cu o femeie care se așteaptă să plătești pentru tot dacă ai o slujbă obișnuită. Când o relație devine condiționată de plata facturilor, intențiile ei sunt discutabile. Femeile care acceptă o relație cu condiția ca un bărbat să aibă un credit bun ar trebui evitate too…as de fapt, fetele care fac asta sunt atât de înfiorătoare și superficiale. Mi-am petrecut ani din viață răsfățând femeile nepotrivite când aveam bani și făcându-le pe cele bune să sufere neintenționat prin coborâșuri. Nu e rezonabil pentru fetele bune să fie zgârcite.
Următoarele sunt semne pentru a viziona afară pentru a fața locului un căutător de aur;

Comportament narcisist, femei care cred că totul li se datorează și că lumea se învârte în jurul lor. Prințesa tăticilor nu se mulțumește cu mai puțin decât vrea ea.
Ei vorbesc despre problemele lor financiare; de cele mai multe ori, femeile care fac asta se așteaptă să spui că îi vei ajuta. În momentul în care o vei face, te vei aștepta să continui să o faci.

Dai mai mult decât primești; căutătorii de aur sunt cunoscuți pentru egoism și pentru a lua totul. Nevoile ei par întotdeauna mai importante decât ale tale.
Gusturi scumpe, de la ceea ce poartă la bijuteriile pe care le poartă îi place să facă cumpărături. Gusturile ei sunt o indicație clară a motivațiilor ei.
Cărțile și revistele ei; dacă casa ei are mai multe reviste despre yachting și glamour apoi gătit și grădinărit, ai probleme.

Vise mari, întreab-o cum ar fi casa ei de vis. Oferă o imagine clară a intereselor ei.

De obicei sunt foarte direct cu femeile. Eu le spun lucruri de genul: “Sunteți umili? Pentru că nu sunt un om bogat. Sunt cinstit și muncitor, dar nu bogat” reacția lor și limbajul trupului la declarația mea dezvăluie dacă îmi pierd timpul sau nu. Am întrebat, de asemenea, la primele întâlniri: “cât de important este pentru tine ca omul tău să fie sigur financiar?”Dacă sunt ofensați sau exagerează cu întrebările tale, vei ști că e o căutătoare de aur.

Orice ai face, nu te gândi că ai bani când nu ai bani, fii sincer în legătură cu finanțele tale, pentru că proiecția nerealistă va duce la așteptări nerealiste.
Ca un gând final, amintiți-vă că tipul de energie pe care o da afară are o corelație directă cu energia pe care le atrage. O femeie adevărată va fi alături de tine la bine și la rău.