De cele mai multe ori, bărbații sunt cei care observă sau suferă lipsa de sex după naștere. După luni de nopți nedezvoltate în timpul sarcinii, au greșit crezând că abstinența va dispărea după nașterea copilului. Dar apoi, ce se întâmplă cu adevărat după naștere care face femeile să renunțe la sex? Ce trebuie să știe bărbații ca să înțeleagă de ce soțiile lor se poartă așa?
Când femeile se căsătoresc, nu se gândesc decât la soțul lor. Nu se mai satură de tine. Ar vrea să-și petreacă tot timpul cu tine. Și aceasta este perioada de sex non-stop. S-ar putea să-l ai în fiecare seară. Sunteți foarte mult bucurat de acest timp pentru că te simți că soția ta te iubește și că niciodată nu va fi separat unul de altul.

Și apoi a venit vestea, ea este însărcinată! Ați fost amândoi fericiți pentru că veți fi o familie completă.

Aceasta este starea de schimbari ale dispoziției ei și focare emoționale dar apoi ai înțeles-o pentru că ea trece printr-o perioadă grea. Adevărul e că atunci când o femeie e însărcinată hormonii ei sunt ca mersul pe role. Se duce în sus și în jos rapid ceea ce face ei un nagger la un moment dat și foarte dulce, uneori. Trebuie să înțelegeți că în acest timp, există schimbări care se întâmplă în interiorul ei că ea poate fi, de asemenea, un străin. În plus, tu ești tatăl copilului pe care îl poartă, trebuie să suporți și luptele prin care trece. Acesta este momentul în care burtica ei este în creștere mare și ea câștigă în greutate. Ea se simte inferior pentru că ea nu mai este sexy și se potrivesc doamnă că ai fost căsătorit cu. Nesiguranța ei începe să se acumuleze și acesta este momentul în care trebuie să fii cu ea și să o facă să se simtă că ea este cea mai minunată doamnă pentru tine.

Luni după aceea, ea este în travaliu și doar ore trecut, sunteți acum în căutarea la copilul tau! E un sentiment minunat. Acum ești tată. Trebuie să te aștepți ca ea să vrea să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu copilul tău. Atenția ei este întotdeauna atras de copilul tău mic și poate că trebuie doar să-i dea timp să se bucure de copilul tau. după luni de alte nopți fără sex, s-ar putea să începi treptat s-o seduci să facă sex cu tine. Dar ce o împiedică să facă dragoste cu tine? După naștere, vrea să renunțe la toată greutatea în plus pe care a luat-o în timpul sarcinii. Nu vrea să facă dragoste cu tine în timp ce crede că e urâtă și că e uriașă sau mare.

Dă-i timp să-și recâștige încrederea în sine și s-ar putea stimula, de asemenea, oferindu-i complimente (și vreau să spun complimente). Când stima ei de sine crește din nou, ai putea s-o bagi ușor în pat. Încearcă să o faci să simtă că e încă cea mai frumoasă femeie pentru tine. După sarcină, femeile au o mulțime de nesiguranțe; ei cred că sunt imense, ei cred că sunt urâte, ei cred că nu o vei mai iubi niciodată când îi vei vedea corpul așa. Ceea ce trebuie să faci este să o faci să simtă că nu ți-ai pierdut niciodată foamea pentru dragostea ei. La fel ca atunci când ți-ai început familia, fă-o să simtă pasiunea ta focul și căldura corpului tău. Fă-o să simtă că pe ea o vrei cel mai mult și că o iubești indiferent de ce și restul o va urma.