Am trecut prin blender.

Sute de baruri și saloane, nenumărate evenimente sociale, nunți, petreceri și strângeri de fonduri. Și oriunde mă duc, se pare că aud aceeași melodie de la Joes obișnuiți vorbind între ei ;” oh, e prea fierbinte pentru mine!”Acum știi…eu sunt aici pentru a ajuta oamenii care doresc să fie ajutat dar dacă există un lucru nu pot tolera, oamenii săi care nu cred în ei înșiși și cred că ei nu pot realiza ceea ce ei percep a fi imposibil.

La 20 de ani, am trecut printr-o perioadă grea de nesiguranță și probleme cu respectul de sine. M-am îngrășat puțin, am avut acnee și un mic defect de vorbire. Apoi…am întâlnit un model. Știu că sună exagerat dar am întâlnit-o printr-un prieten comun, am adunat tot curajul am putut aduna pentru a vorbi cu ea și scăzut și iată, că femeia respirație-lua a căzut în dragoste cu mine și ea este acum mama copilului meu. Când am întrebat – o ce a văzut la mine, a spus; “Nu ești un rechin ca ceilalți și se pare că știi ce vrei.”N-aș fi crezut că o femeie ca asta s-ar îndrăgosti vreodată de mine, dar nu știi niciodată până nu încerci. Este vorba de a pune mândria deoparte, hapsân bile cu mâinile și seducatoare la riscul de eșec repetitiv.

Cu ani în urmă, când m-am dus în Cuba, m-am cufundat în cultură și m-am dus să explorez viața de noapte zile în șir. Un lucru pe care călătoria mea în Cuba m-a învățat despre seducerea femeilor este că trebuie să încerci. Cubanezii sunt săraci lipiți de pământ, trăind în condiții austere într-una din puținele țări comuniste rămase în lume. Trăiesc în diferențe față de restul globului. Cu toate acestea, seductia este o mare parte din viata lor de zi cu zi. Fără expunerea la mass-media, seducția în Cuba nu a fost supra-sexualizată. Pentru ei e o tachinare constantă și o joacă “Prinde-mă dacă poți” într-un mod senzual și jucăuș. Când oamenii Cubanezi se apropie de femeile cubaneze aproape întotdeauna se închide. Diferența dintre bărbații și bărbații Cubanezi din restul lumii este că ei nu renunță. Deși sunt respinși se întorc la aceeași fată, care este acum intrigată și admirată de persistența omului.

Persistența este plantarea “sămânța poate” în creierul fetei.

Am văzut cei mai mediocri bărbați părăsind clubul cu cele mai atrăgătoare femei. Persistența nu înseamnă că trebuie să fie înfiorător și tulpină ei. Înseamnă să încerci până obții un nu definitiv fără să faci presupuneri despre ce gândește și ce caută. E un mit că femeile frumoase sunt greu de abordat. Da, le-au auzit pe toate și le-au văzut pe toate, dar ceea ce primesc foarte puțin este autenticitatea. Poți fi autentic.

Acum câțiva ani eram pe strada Saint-Laurent, în Montreal Canada. mergeam spre nord cu un prieten de-al meu. Am avut întotdeauna un obicei de a avea grijă de fete pentru fiecare alte. Dintr-o dată, m-a apucat de braț și mi-a arătat un grup de Tipe de peste drum. Vorbeau într-un cerc la intrarea a ceea ce părea o clădire de birouri. Una din fete avea 11 la 10, chiar pe aleea mea, mulatru, cam 1,80 m, voluptoasă, talie mică, ochi superbi și zâmbet captivant.

Prietenul meu și cu mine ne-am apropiat cu încredere și eram deja vândut. Era camaradul meu și știa că fata asta era exact stilul meu. Cum le distrăgea pe celelalte fete (cum ar fi făcut un camarad solid) am început să seduc în stil cubanez; nu plecam până nu făceam schimb de numere sau eram absolut sigur că ea m-a respins. Am fost agățat pe ea fiecare cuvânt. Ea a fost un knock-out absolut; o jumătate Jamaican, sfert German și sfert Indian. O personalitate frumoasă care se potrivea cu corpul ei. Toți bărbații se uitau la ea, dar în acel moment a fost șansa mea. Am fost încrezător că o voi vedea din nou pentru că experiența mea m-a învățat să nu exclud nicio posibilitate în viață indiferent cât de greu de crezut pare. Ei bine, ghici ce? Emularea persistenței masculine cubaneze și demonstrarea autenticității au dat roade. Până la sfârșitul conversației am primit numărul ei și am ajuns datând de mai multe luni!

Exemplele pe care le-am spus Sunt să dovedești că nu știi până nu încerci. Deci, suge mândria ta, deveni neînfricat și juca posibilitatea de a obține rejected…in sfârșitul, s-ar putea achita. Nu știi până nu încerci.