În plus, selecția costumelor sexy include cele mai bune modele sexy de costume de Halloween. De la vampiri și vrăjitoare la școlărițe sexy și polițiști, Plus dimensiunea costume sexy sunt disponibile pentru femei de toate mărimile.

Definiția unui costum de plus dimensiune în ceea ce privește costumele sexy înseamnă că există spațiu suplimentar pentru active mai mari. Curbele pot fi afișate și afișate în mod corespunzător, în loc de stors și ascuns departe. Imbraca-te si distreaza-te in costume sexy plus Dimensiune, si alege de la plus dimensiune rol juca costume pentru dupa jocuri de partid.
Cele mai bine vândute Plus dimensiunea costume sexy includ:

Julieta Renascentistă Plus Mărimea Costum Sexy

Plus dimensiunea Sexy Juliet Renaissance costum: Look ravishing as the sexy Juliet in this Renaissance plus size sexy costum fit for royalty. Frumoasă formă și țesături, cu mâneci de clopot. Decorurile de aur accentuează culorile calde ale Burgundiei. Costum include toate detaliile-voal sifon, choker, și jartiera sexy deține o sticlă mică otravă jucărie. Găsește-l pe Romeo al tău și îți va promite viața lui.

Sexy Servitoare Franceză Plus Dimensiune Costum Sexy

Plus dimensiunea Sexy costum de servitoare franceză: sexy rol play costum de Leg Avenue pentru femei plus Dimensiune. Leg Avenue este un lider în rol sexy juca costume, cu detalii amuzante incluse în fiecare stil. Costumul Sexy include fusta și corsetul din dantelă împodobite,cu panglici de corset și șorț alb. Mâneci umflate, sugrumătoare și pămătuf, toate incluse. Mărimi disponibile în 1X-4X.Make cleaning house an excuse for play.

Tara U Clothesoff Plus Dimensiune Costum Sexy

În plus, costum de polițist Sexy, ofițer Tara, îmbrăcat în costum sexy de securitate al aeroportului pentru femei curbate. Joacă rolul securității aeroportului, căutând pasagerul suspect înainte de a-i permite să urce la bord pentru decolare. Ține-l în linie folosind toate mijloacele necesare. Costumul include bandaje de căutare și ecusoane detașabile, rochii cu curea și cravată cu guler.