Cindy mi-a furat o parte din tunete cu acest post, dar vreau să împărtășesc ceva care amândoi suntem de acord a ajutat enorm relația noastră, pasiunea noastră, și viața noastră sexuală, precum și a redus tensiunile, ne-a făcut mai fericiți și mai jucăuși în căsnicia noastră și în modul în care interacționăm unul cu celălalt.
Dacă faci aceste două lucruri și depui efort, știm că vei vedea mai multe scântei între tine și soțul tău sau alte lucruri importante.
Și când îți voi spune aceste lucruri, probabil te vei gândi “de ce nu m-am gândit la asta?”.   Dar aici merge:

# 1 Practice Sex Advice For Couples-Start And End Your Day Together 

E ceva special să-ți petreci dimineața devreme cu Cindy și apoi să te asiguri că mergem la culcare împreună.   Ne străduim să fim împreună de îndată ce ne trezim amândoi, și rareori ne culcăm fără celălalt.

Evident, există unele circumstanțe care fac acest lucru mai dificil, cum ar fi soții care lucrează schimburi diferite.

Iată câteva lucruri pe care le facem și alte lucruri care ar putea ajuta la a obține sucuri creative (și altele) care curge în modul de a face acest lucru să se întâmple:
– Dacă faci duș dimineața, fă duș cu soțul.   Dacă nu faci duș dimineața, dar soțul tău o face, fă duș cu ei oricum.
– Idem pentru seara.
– Nu fiecare noapte este o noapte de sex, nici măcar în casa noastră.   Dar cele câteva nopți pe săptămână care nu sunt, încă ne sfârșim ziua împreună.   De obicei ne vom face masaje, ne vom uita la televizor să ne relaxăm, sau doar ne vom îmbrățișa.   Dar ne asigurăm că avem contact fizic în fiecare noapte.

Da, acest lucru poate dura timp și efort.   Dar dacă vă iubiți soțul / soția, doriți ca acestea să fie îndeplinite (bărbați, în special să acorde o atenție aici), și doresc să aibă unele momente senzuale mari, asigurați-vă că pentru a face acest lucru.

Cindy și cu mine facem duș împreună mai multe dimineți decât nu.   E un moment senzual pe care îl petrecem împreună în fiecare dimineață.
Uneori lucrez până seara târziu, dar ea încearcă să stea trează pentru mine.   Poate că e deja în pat, dar rămâne trează.
Și aici este al doilea, cel mai puternic dintre sfaturi, în opinia mea:

# 2 Practice Sex Advice For Couples-Kiss Pasional Every Day

Am citit un articol care a apărut pe Yahoo! acum multe luni vorbea despre sărut în fiecare zi.   Articolul nu a spus doar un pupic, totuși.   Se spune că cuplurile ar trebui să sărute pentru cel puțin 10 secunde fiecare sărut o dată pe zi.

Când i-am spus acest lucru, ea un fel de chuckled.   Și primele dăți când am încercat să facem asta, a fost mai mult un joc și o glumă și nimic serios… deci nu am continuat.
Dar aici recent, oarecum subconștient, am început să o facem din nou.   De fapt, când facem duș dimineața, ne sărutăm de mai multe ori cu pasiune, de cele mai multe ori pentru mai mult de 10 secunde.   Desigur, fiind în duș împreună și sărutându-se pentru atât de mult timp va primi un răspuns de la mine (și se va ei pe timp de noapte), așa că, uneori, mă duc prin a doua zi entuziasmat despre obtinerea acasă, obtinerea de copii la culcare, și obținerea ceva timp singur cu ea.

De când am început să facem asta, am observat multe lucruri despre relația noastră.:

Luptăm mai puțin. Avem mai puțină tensiune, indiferent de situație. Avem tendința de a fi mai jucăuși în timpul zilei. Avem tendința de a săruta mai mult în timpul zilei, ori de câte ori ne vedem. Am făcut mai mult sex.   Mult mai mult sex. Zâmbim mai mult. Ne simțim mai puțin stresați.

Toate aceste lucruri construi unul pe altul.   Totul se datorează sărutului și faptului că suntem pasionați la prima oră a dimineții și la ultimul lucru al serii.
Deci, există două sfaturi practice pentru sex pentru tine și soțul tău.   Am observat o schimbare extraordinară în viața noastră de la a face acest lucru, și sperăm că și voi!
Dacă v-a plăcut acest post, asigurați-vă că vă abonați la RSS feed! Obține informații actualizate și sfaturi cu privire la păstrarea pasiune și scânteie în viața ta sexuală! Asigurați-vă că pentru a verifica recenziile noastre, de asemenea.